Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

44ΧΡΟΝΟΣ ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΟΣ

 


Σύλληψη 44χρονου για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας


Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν ένα 44χρονο άνδρα στη Νέα Σμύρνη, για προμήθεια και κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και οπλοκατοχή. Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και σε αποθήκη που διατηρούσε στο Νέο Κόσμο, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 •Μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 •Διακόσιοι δώδεκα (212) ψηφιακοί δίσκοι με φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.
 •Ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και εννέα μεταλλικά σφαιρίδια.
 •Μία απομίμηση ( REPLICA ) πυροβόλου όπλου με άδειο γεμιστήρα και δύο φυσίγγια.
  Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε χθες στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
   Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας του 44χρονου συλληφθέντα, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.
  Πρόκειται για τον ΣΥΡΙΓΟ Ευθύμιο του Γεωργίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1969, στο Μοσχάτο Αττικής.
   Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
  Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου