Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ


Η ΝΔ αποδοκιμάζει τον γραμματέα της και τον Ιωαννίδη που ψήφισαν υπέρ του Κασιδιάρη

Η ΝΔ αποδοκιμάζει τον γραμματέα της και τον Ιωαννίδη που ψήφισαν υπέρ του Κασιδιάρη

«Αδειάζει» η ΝΔ τα τρία στελέχη της, εκ των οποίων τα δύο είναι κορυφαία, που ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το περιστατικό με το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη.
Οπως αναφέρουν κύκλοι της Συγγρού η θέση της ΝΔ είναι καθαρή και σαφής απέναντι στο θέμα και καταγράφηκε και κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε στην κοινοβουλευτική επιτροπή, αλλά και στη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια, της οποίας το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Κασιδιάρη.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θανάσης Μπούρας, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως τα τρία στελέχη του κόμματος προφανώς ψήφισαν αντίθετα από την κομματική γραμμή.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο υφυπουργός για θέματα αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας, ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας του κ. Κασιδιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου