Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


Συγκλονιστικό: Δείτε τι αναγκάστηκε να φάει ο σκύλος για να επιβιώσει!


Ποινή φυλάκισης 2 ετών στον «τέρας» που έσυρε από το μηχανάκι του τη σκυλίτσα του
Ποινή φυλάκισης δύο ετών και 4.000 ευρώ πρόστιμο επέβαλε το δικαστήριο στον 75χρονο που είχε βασανίσει ανελέητα μια σκυλίτσα , σέρνοντάς την από το μηχανάκι του,στα Ροΐτικα της Πάτρας. Μάλιστα το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του κατώτερη της μέσης «ανθρώπινης συμπεριφοράς».
Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 75χρονος το πρωί της 24ης Μαρτίου έδεσε με ένα κοντό σχοινί από το μηχανάκι του μια σκυλίτσα και άρχισε να τη σέρνει στο δρόμο. Πίσω της μάλιστα έτρεχε το κουτάβι της κι άλλο ένα αδέσποτο της περιοχής.

Η απάντηση του 75χρονου, ο οποίος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας και δεν παρέστη στην εκδίκαση της υπόθεσης, όταν ρωτήθηκε γιατί βασάνισε τόσο άγρια το άτυχο ζωάκι ήταν ότι... ήθελε απλά να το μεταφέρει.

Ευτυχώς, τόσο για τη σκυλίτσα, όσο και για τον παραδειγματισμό των υπολοίπων η αντίδραση των Αρχών στο περιστατικό ήταν άμεση. Η αστυνομία μήνυσε τον ιδιοκτήτη αυτεπάγγελτα και αφαιρέθηκε προσωρινά από την κατοχή του η σκυλίτσα και το κουτάβι της, ενώ κινήθηκε και η δικαστική διαδικασία η οποία αμέσως εξέδωσε τη σχετική καταδικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου