Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ ΓΑΪΔΟΥΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ;


Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία

Ώρες αγωνίας ζει η γνωστή πανελίστρια -και πρώην εστεμμένη- που συνελήφθη για πορνεία στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο στην Βουλγαρία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μεσημεριανής Μελέτης, η εντυπωσιακή καλλονή -που δελεάστηκε από τον πλούτο που αντίκρισε όταν, μερικούς μήνες πριν, πήγε στο Μπάνσκο- τρέμει μήπως το όνομά της βγει στην δημοσιότητα. Κάτι που είναι και πολύ πιθανόν να συμβεί.
Η ίδια πίστεψε ότι είχε τελειώσει αυτή η ιστορία όταν τον Οκτώβριο είχε πληρώσει την χρηματική εγγύηση που ζητήθηκε για να την αφήσουν ελεύθερη οι Βουλγαρικές αρχές.

Όσον αφορά το πως βρέθηκε στο Μπάνσκο, οι πληροφορίες μιλούν για ένα ροζ κύκλωμα που ήθελε την πανελίστρια να φεύγει από την Ελλάδα αεροπορικώς με προορισμό την Σόφια τα απογεύματα της Παρασκευής. Εκεί κατέβαινε και την παραλάμβαναν δυο Βούλγαροι. Ένας 38χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου και ένας 29χρονος υπαξιωματικός. Οι τρεις τους πήγαιναν οδικώς στο Μπάνσκο και έμεναν σε πολυτελέστατη σουίτα συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Η οποία λειτουργούσε και ως ο χώρος που έκλεινε τα ραντεβού της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής οι περισσότεροι πελάτες της ήταν Έλληνες. Κυρίως επιχειρηματίες από την Βόρεια Ελλάδα. Κάτι που σημαίνει, κατά πολλούς, ότι εκεί βρίσκεται και το κλειδί της διαρροής.

Κάθε Κυριακή απόγευμα, όταν η πανελίστρια ολοκλήρωνε το «φορτωμένο» της πρόγραμμα, έμπαινε στο αεροπλάνο της επιστροφής ώστε να είναι στο πλατό της εκπομπής (στην οποία συμμετείχε) την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου