Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ




Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση στο Γουδή
Αίσθηση από το ναζιστικό χαιρετισμό του Ν. Μιχαλολιάκου

«Αυτά τα χέρια μπορεί καμιά φορά να χαιρετάνε έτσι. Αλλά είναι καθαρά χέρια. Δεν είναι βρώμικα. Δεν έχουν κλέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε εκδήλωση της 12ης Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας στο άλσος Ελληνικού Στρατού.

Λέγοντας «έτσι», ο κ. Μιχαλολιάκος χαιρέτησε ναζιστικά, ενώπιον πλήθους μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, το μεσημέρι της Κυριακής.

«Κανείς Χρυσαυγίτης δεν περιέχεται στις λίστες της ντροπής, στις λίστες των απατεώνων, δεν περιέχεται στα σκάνδαλά τους, δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που έγιναν σε βάρος του έθνους» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.

«Το είπα, και το σχολίασαν. Στην ομιλία που έκανα στους συναγωνιστές μου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής. Ότι μας είπανε ναζί, δεν μας είπαν όμως ποτέ κλέφτες. Αυτά τα χέρια μπορεί καμιά φορά να χαιρετάνε έτσι. Αλλά είναι καθαρά χέρια. Δεν είναι βρώμικα. Δεν έχουν κλέψει» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του κ. Μιχαλολιάκου.

«Δεν κρύψαμε ποτέ την ιδεολογία μας. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Ας μας λένε όπως θέλουν. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας, δεν μετανοούμε. Διότι πάντα γι' αυτές τις σημαίες αγωνιζόμασταν: για Ελλάδα, πατρίδα τιμή, πίστη και τίποτε άλλο» τόνισε.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ακόμα ότι η διαφορά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ είναι μικρή.

Πρόσθεσε πως η νεολαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ο ανθός της Ελληνικής Νεολαίας και έχει ως σκοπό και υποχρέωση τη νίκη και την απελευθέρωση της πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.

«Οι ναζιστές είναι υποκριτές, ληστές και φονιάδες των λαών, προστάτες του κεφαλαίου. Αυτούς εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή» δήλωσε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μεντρέκας, αναφερόμενος στην ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου στο Γουδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου