Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ο Καιάδας της Χρυσής Aυγής, το Corpus Christi και η χειρονομία του σατανά 


Ο Καιάδας της Χρυσής Aυγής, το Corpus Christi και η χειρονομία του σατανά

Την ώρα που βουλευτές της Χρυσής Αυγής με μέλη του κόμματος και ομάδες παραθρησκευτικών οργανώσεων προκαλούν επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο όπου παίζεται η παράσταση Corpus Christi, ένας άλλος βουλευτής, ο Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας, φωτογραφίζεται με φόντο την επιγραφή Corpus Christi που είναι το όνομα ενός μουσικού συγκροτήματος. Το συγκρότημα Naer Mataron στο οποίο μετέχει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr εξυμνεί τον σατανά σε κάποια από τα τραγούδια του, ενώ στην φωτογραφία ο ίδιος κάνει μια χειρονομία που παραπέμπει στο σατανά.
«Προσπαθείτε να βάλετε στον αντίποδα το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχω με το θεατρικό έργο. Η κίνηση απλά συμβολίζει τη μουσική ροκ και μέταλ. Εγώ δε σατίρισα τον Χριστό», δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Real FM.
Ο βουλευτής δεν αρνήθηκε ότι η σκηνική του παρουσία στο συγκρότημα με το οποίο εμφανίζεται παραπέμπει σε αντιχριστιανικά ήθη, όμως αμύνθηκε λέγοντας ότι το συγκρότημά του δεν επιχείρησε να προσβάλει την εικόνα του Ιησού Χριστού.
«'Είναι ένα σήμα που το κάνει όλη η νεολαία, δεν είναι κάτι καινούργιο». Ήταν η απάντησή του στην ερώτηση της Μαίρης Πολλάλη, για την χειρονομία που κάνει στην επίμαχη φωτογραφία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου