Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 18.000 €

Το Ντυνάν βουλιάζει αλλά το πάρτι με μισθούς 18.000 ευρώ συνεχίζεται
 
 
Το Ντυνάν βουλιάζει αλλά το πάρτι με μισθούς 18.000 ευρώ συνεχίζεται

Ο οικονομικός κατήφορος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν συνεχίζεται. Τα χρέη είναι τεράστια και οι εργαζόμενοι του απλήρωτοι. Η προσπάθεια που πήγε να γίνει με την τοποθέτηση του καθηγητή Οικονομικών Υγείας Λυκούργου Λιαρόπουλου έληξε άδοξα πριν καν καλά καλά ξεκινήσει καθώς ο ίδιος διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για να αλλάξει την κατάσταση.
Κι όμως, την ώρα που το νοσοκομείο καταρρέει υπάρχουν στελέχη του που λαμβάνουν μισθούς έως και 18.000 ευρώ το μήνα, οι οποίοι ελάχιστα έχουν μειωθεί.
Ο καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Λιαρόπουλος στο iatropedia.gr «δεν υπάρχει σωτηρία για το νοσοκομείο εκτός κι αν γίνει μια ένεση ρευστού με τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας στην οποία θα μετέχει και ξένος επενδυτής. Ο επενδυτής θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ για να σωθεί το Ντυνάν, να αποπληρώσει τα χρέη του και να γίνει εκσυγχρονισμός τους εξοπλισμού».
Αναφερόμενος στους υπέρογκους μισθούς που λαμβάνουν ορισμένα στελέχη του νοσοκομείου επισημαίνει: «Θεωρώ αυτονόητη την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης του μισθολογίου σύμφωνα με τις προτάσεις που έχω υποβάλει, που σε μικρό βαθμό άρχισαν να υλοποιούνται. Θα πρέπει να αποφεύγονται εξωφρενικές περιπτώσεις όπως γνωστής καθηγήτριας η οποία όχι μόνο εισέπραττε εξωφρενικές αμοιβές, για έργο που δεν μπόρεσε να μου εξηγήσει αλλά επιμένει και στην αποζημίωσή της. Εκτός αυτού υπάρχουν και μισθοί 18.000 ευρώ (!) όπως της αποχωρήσασας γενικής διευθύντριας...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου