Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ


Κόντεψε να τυφλωθεί λόγω... απεργίας των γιατρών!

 

 Ο 73χρονος χρειάστηκε να πάει σε ιδιωτική κλινική για να μη χάσει το φως του!
Στάθηκε άτυχος αφού όταν χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών, έπεσε πάνω σε απεργία τους και... με την αργία της Καθαράς Δευτέρας να πλησιάζει, κανένα δημόσιο νοσοκομείο δεν αναλάμβανε να αντιμετωπίσει την περίπτωσή του.

Πρόκειται για τον Ιωακείμ Φωτιάδη από τη Σφενδάμη Πιερίας, ο οποίος υπήρξε συναγωνιστής του Χαρίλαου Φλωράκη, όπως ανέφερε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, ο οποίος κατέθεσε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για βαριά σωματική βλάβη και αμέλεια.
Ο 73χρονος έκανε εισαγωγή στις 22 Φεβρουαρίου στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Κατερίνης επειδή είχε άρχισε να χάνει την όραση από το δεξί μάτι του. Εκεί διαγνώστηκε αποκόλληση αμφιβληστροειδούς με γιγαντιαία ρωγμή. Επειδή όμως δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, παραπέμφθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά, στο ΑΧΕΠΑ του είπαν ότι έπρεπε να κάνει άμεσα εγχείρηση, η οποία όμως δεν ήταν δυνατόν να γίενι λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας. Γι αυτό τον παρέπεμψαν στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" το οποίο εφημέρευε χθες.
Ο διευθυντής της Οφθλαμολογικής Κλινικής του "Παπαγεωργίου", σύμφωνα πάντα με τη μηνυτήρια αναφορά, του είπε ότι δεν μπορούσε να γίνει άμεσα η επέμβαση καθώς όλα τα χειρουργεία είχαν μετατεθεί χρονικά λόγω απεργίας των γιατρών του ΕΣΥ και συνέστησε να κάνει την επέμβαση σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Τελικά ο άνθρωπος έκανε χθες την επέμβαση σε ιδιωτική κλινική και η όρασή του αποκαταστάθηκε πλήρως...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου