Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ





Συνελήφθη ανώτερος υπάλληλος του ΥΠΟΙΚ για εκβίαση και δωροδοκία

Στα χέρια των ανδρών της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, έπεσε ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στην Αλεξανδρούπολη για εκβίαση και δωροδοκία.
Ο 55χρονος προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας συνελήφθη επειδή απαίτησε εκβιαστικά από ντόπιο επιχειρηματία το ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να μειώσει το πρόστιμο της εταιρείας του.
Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία 38χρονου εκπροσώπου της εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη ότι ο 55χρονος του ζήτησε εκβιαστικά χρήματα για να μειώσει στο μισό περίπου πρόστιμο, που επιβλήθηκε στην επιχείρησή του, ύψους 12.769 ευρώ.
Ο καταγγέλλων σε ραντεβού που είχε με τον 55χρονο παρέδωσε ένα φάκελο με προσημειωμένα νομίσματα. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος που είχαν ακροβολιστεί στην Κτηματική Υπηρεσία, έκαναν έρευνα στο Γραφείο του, όπου βρέθηκε ο φάκελος με τα προσημειωμένα χρήματα.
Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και εκβίαση και θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου