Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

χρηματοκιβώτιο, eBay, πώληση, δώρο, δολάρια, αποθήκη, συνδυασμός, δημοπρασία, εγ
Πούλησε το χρηματοκιβώτιο, αλλά ξέχασε να βγάλει από μέσα τα λεφτά!

Ο Τζέιμς Λαμπρέκ είναι ίσως ο πιο χαζός χρήστης του eBay, κι αυτό γιατί έβαλε σε δημοπρασία ένα παλιό χρηματοκιβώτιο που είχε σπίτι του, το πούλησε τελικά για 122,93 δολάρια, αλλά πριν το στείλει στο νέο του ιδιοκτήτη δεν σκέφτηκε να κοιτάξει αν είχε κάτι μέσα!
Σύμφωνα με τον Λαμπρέκ, το χρηματοκιβώτιο βρισκόταν παρατημένο για χρόνια στην αποθήκη του. Όταν κάποια στιγμή έκανε ένα ξεκαθάρισμα, το βρήκε και, μην έχοντας το συνδυασμό, αποφάσισε να το πουλήσει μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας ηλεκτρονικών δημοπρασιών.
Ο νέος του ιδιοκτήτης που ζει στο Μέμφις και σίγουρα είναι πιο «σπίρτο» από τον προηγούμενο, παρέλαβε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο άνοιξε χρησιμοποιώντας οξυγονοκόλληση, και με έκπληξη βρήκε μέσα 26.000 δολάρια σε μετρητά. Μέσα στην καλή χαρά – όπως είναι αναμενόμενο – επέστρεψε στον υπολογιστή του και ενημέρωσε μέσω eBay τον Λαμπρέκ για το αναπάντεχο δώρο.
Στα πρόθυρα εγκεφαλικού, ο άντρας ζήτησε μερίδιο από τα μετρητά, αλλά ο νέος ιδιοκτήτης του απάντησε ορθά κοφτά ότι κάτι τέτοιο αποκλείεται, καθώς ο ίδιος ο Λαμπρέκ γράφει στο προφίλ του στο eBay: «Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Δεν γίνονται επιστροφές και δεν δίνονται πίσω χρήματα».
«Νόμιζα ότι ήταν άδειο. Το σήκωσα, το κούνησα, αλλά δεν ακούστηκε να περιέχει κάτι, κι έτσι το πούλησα χωρίς δεύτερη σκέψη», δήλωσε συντετριμμένος ο Λαμπρέκ που ζει στην Καλιφόρνια, σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.
«Έκανα λάθος και μου κόστισε πολύ ακριβά. Νιώθω ότι είμαι ο μεγαλύτερος ηλίθιος του κόσμου», πρόσθεσε ο ίδιος.
Μη μου πεις...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου