Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ΔΗΜΑΡ βρίζει τους Γερμανούς αριστερούς που δεν ψήφισαν τη δανειακή!
 
 
Η ΔΗΜΑΡ βρίζει τους Γερμανούς αριστερούς που δεν ψήφισαν το νέο δάνειο!

Σε μια απίστευτη ανακοίνωση προχώρησε χτες η Δημοκρατική Αριστερά, με αφορμή την καταψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από το γερμανικό κόμμα «Αριστερά» (Die Linke).
Παρότι η ίδια η Δημοκρατική Αριστερά δεν θεώρησε σκόπιμο να ψηφίσει στην Ελληνική Βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση των 130 δισ. ευρώ, εντούτοις τα μέλη του κόμματος θεωρούν απολύτως λογικό να επιτίθενται εναντίον του Αριστερού Κόμματος της Γερμανίας, διότι ούτε εκείνο υπερψήφισε το νέο πακέτο βοήθειας.
Ειδικότερα, στην απίστευτη δήλωσή του, ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ.  Γεράσιμος Γεωργάτος, σημειώνει:
Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου