Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

30 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Σε 30 μήνες φυλακή καταδικάστηκε εφοριακός για παθητική δωροδοκία 


Σε 30 μήνες φυλακή καταδικάστηκε εφοριακός για παθητική δωροδοκία

Σε 30 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ένας εφοριακός από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης για απάτη και παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση.
Ο 35χρονος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω την προηγούμενη Πέμπτη στην Κομοτηνή με προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Τα χρήματα του τα έδωσε μία39χρονη γυναίκα προκειμένου αυτός να της εκδώσει βεβαίωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης.
Άλλοι τρεις πολίτες κατέθεσαν εναντίον του εφοριακού στο δικαστήριο οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως σε παρόμοιες υποθέσεις τον δωροδόκησαν. Ο κατηγορούμενος πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Εναντίον του επίκειται ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ), ενώ η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα.
 

2 σχόλια:

  1. 1) Όνομα και επίθετο δεν έχει ο...περι ου ; .
    2) 30 μήνες χ 30 μέρες=900χ5 ΕΥΡΩ = 4500.
    3) Αν υποθέσουμε ότι ο ...εντιμότατος "περι ου" έπαιρνε 3 φακελάκια την ημέρα , είναι σαν να του στερήσαμε το.....δώρο των Χριστουγέννων !. Ωραία δικαιοσύνη !
    Μπαγλάρωσέ τον μέσα, δέσμευσε αυθημερόν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και τις καταθέσεις, απόλυσέ τον από τη θέση του.
    Ναί, όπως το ακούτε !
    Και αν;;, αν θα μου πείτε , αν ...αθωωθεί;;
    Αν, απαντώ εγώ, αν-που δεν θα αθωωθεί- τότε θα του ζητήσουμε συγγνώμην και θα τον στείλουμε πίσω στην υπηρεσία του να καθαρίζει τουαλέτες, το κάθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι όπως τα λέτε κ. Βλάση θα έπρεπε να είναι .. όπως έχει καταντήσει το νομικό και πολιτικό μας σύστημα επιβραβεύει κάθε απατεώνα δημόσιο λειτουργό και επαινεί την πράξη του. Δυστυχώς οι κυβερνώντες μας έχουν φτιάξει ένα κράτος διαφθοράς.
      Η δήμευση περιουσίας υπέρ δημοσίου και η απόλυση θα έπρεπε να είναι αυτόματη τουλάχιστον για όποιο πιάνεται επ’ αυτοφώρω...

      Διαγραφή