Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΒασάνισαν και κρέμασαν σκύλους και πόζαραν χαμογελαστοί.


«Βράζει» το διαδίκτυο από αγανάκτηση. Γεμάτοι αυταρέσκεια και με πλατιά χαμόγελα δύο νεαροί ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό καμαρώνοντας για το έγκλημα τους. Να κρεμάσουν δηλαδή δύο άτυχα σκυλιά και να «μοιράσουν» μάλιστα την φωτογραφία της φρίκης στο Facebook!Οι νεαροί εγκληματίες με καταγωγή από την Ρουμανία,βασάνισαν και σκότωσαν τα άτυχα τετράποδα και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν πίνοντας και καπνίζοντας μπροστά από τα κρεμασμένα σώματά τους.
Οι φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας με τη βοήθεια χρηστών του Facebook έχουν ξεκινήσει εκστρατεία εντοπισμού των ασυνείδητων νεαρών με σκοπό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις τους.
Η σελίδα στην οποία ανέβασαν την φωτογραφία με την κτηνωδία έχει διαγραφεί, όμως η εικόνα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με την ελπίδα να τους αναγνωρίσουν.
Η Ρουμανία «φημίζεται» για τις δολοφονίες ζώων και μάλιστα πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει στους δήμους να αιχμαλωτίζουν και να σκοτώνουν ζώα με τη δικαιολογία της «ευθανασίας» για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου