Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ


Σκληρό πορνό με μικρά παιδιά στην κατοχή του Μαλιώτη

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος - Τη Δευτέρα θα απολογηθεί.
 
 Σχεδόν 40 ώρες (!) βίντεο με σκληρότατο πορνογραφικό υλικό, στο οποίο μεταξύ άλλων εμφανίζονται ολόγυμνα αγοράκια ηλικίας περίπου επτά ετών να συνευρίσκονται ερωτικά αλλά και τρίχρονα παιδάκια σε βάρος των οποίων ασελγούν ενήλικες, κατείχε ο 38χρονος από τα Μάλια (Διαβάστε εδώ για τη σύλληψή του).

Τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο προκαλούν αηδία αλλά και οργή εναντίον όλων εκείνων που απολαμβάνουν να παρακολουθούν τέτοιες σκηνές, πληρώνοντας πολλές φορές αδρά για να τα αποκτήσουν.

Ο 37χρονος, ο οποίος φέρεται να αποδέχεται ότι κατείχε το υλικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν το διακινούσε, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και τον παρέπεμψε στην ανάκριση. Ο 37χρονος κρατείται μέχρι την απολογία του την Δευτέρα.

Τα ηλεκτρονικά του «ίχνη» είχαν εντοπιστεί από τους «χάκερς» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τις τελευταίες 30 ημέρες στο πλαίσιο του προγράμματος τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο είχε εξοπλιστεί η υπηρεσία για τον εντοπισμό τέτοιων δραστηριοτήτων.

Εκτός από του 38χρονου, φέρεται να εντόπισαν τα «ίχνη» ακόμα πέντε ατόμων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου