Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ


ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ! 

 ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ
Και μέσα σε όλα που αφορούν τις σημερινές συλλήψεις, προκύπτει πάλι εμπλοκή του  Βατοπεδίου! Δεν υπάρχει πέτρα που να σηκώσουμε και να μην βρούμε από κάτω κάποιους από το βρωμερό κύκλωμα των ανταλλαγών. Ο ένας εκ των συλληφθέντων Μ. Καραμπέρης είναι ένα...
από τα πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις ανταλλαγές. Ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη Μ. Καραμπέρης, με τον οποίο συνομιλεί στο βίντεο ο δικηγόρος Μιχ. Κουκοβίνος για οικόπεδα της Νέας Ραιδεστού, λειτουργούσε κατ’ εντολή του γνωστού και μη εξαιρεταίου επιχειρηματία Πάπιστα. Όπως αποκαλύπτει το crimesonair (εδώ) με το δύσοσμο «βαλτοπέδιο» της «Ανθεμιάς ΑΕ», της οποίας οι διασυνδέσεις φτάνουν στις παρυφές του κόσμου της νύχτας της Θεσσαλονίκης, έχει να κάνει το βίντεο, το οποίο αποκαλύφθηκε και έχει καταγραφεί από κρυφή κάμερα, παρουσιάζοντας τον δικηγόρο Μιχάλη Κουκοβίνο να συνομιλεί με γνωστό ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης.
Σ αυτό φαίνεται να διαπραγματεύεται την απόσπαση κάποιων ανταλλαγμάτων, ώστε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να μην προχωρήσουν δικαστικά οι διεκδικήσεις των ακτημόνων κατοίκων της Νέας Ραιδεστού, προκειμένου να μην ακυρωθούν κάποιες από τις παραχωρήσεις των οικοπέδων-φιλέτων στη Μονή Βατοπεδίου και κατ επέκταση η πώλησή τους στην «Ανθεμιάς ΑΕ». 

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου