Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ

Ο πρόεδρος που αρνήθηκε να εισπράξει την αμοιβή ενός έτους

Ο πρώτος Ελληνας με δημόσιο αξίωμα που αρνήθηκε να εισπράξει χρήματα - Την αμοιβή ενός χρόνου προσέφερε στο Κ.Υ. ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βιάννου!
Αυτό που δεν κάνουν οι ηγήτορες του τόπου, οι οποίοι αποφασίζουν τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος των Ελλήνων, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ή ανάλογο κόστος για τους ίδιους, το έκανε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης.
Ο κ. Σταυρακάκης προσέφερε όπως αναφέρει η 'ΠΑΤΡΙΣ' ολόκληρη την αμοιβή του ενός χρόνου από το αξίωμά του, περίπου δηλαδή 10.000 ευρώ, για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Η δική του αμοιβή απ' το δημόσιο αξίωμά του δόθηκε, δηλαδή, για το δημόσιο συμφέρον. Την ίδια ώρα, σε μια περίοδο που οι Ελληνες υποφέρουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει να εισπράττει 373.000 ευρώ το χρόνο, ο πρωθυπουργός 113.500 ευρώ, οι βουλευτές κοστίζουν (ο καθένας) 150.000 ευρώ ετησίως.

Ενώ πολλοί άλλοι "κολλητοί" εξασφαλίζουν διάφορες θέσεις στις οποίες χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό, αμείβονται πλουσιοπάροχα... Ο πρόεδρος στην Βιάννο έδωσε το παράδειγμα, με την ευαισθησία του. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι της σημερινής κατάστασης μένουν μόνο στα λόγια και στις "παραινέσεις" προς τους δοκιμαζόμενους Ελληνες.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου