Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ


daneio11


daneio2



ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ! (ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Τράπεζα σε περιοχή της Αττικής χορήγησε δάνειο 600.000 ευρώ, σε δύο άτομα που το ετήσιο εισόδημα τους ήταν του μεν πρώτου  2.039 ευρώ και της συζύγου του 1.359 ευρώ !!!
Το δάνειο χορηγήθηκε για την αγορά κατοικίας σε περιοχή των νοτίων προαστίων, το δε ακίνητο 290 τμ σε οικόπεδο 1.200 τμ ευρίσκεται σε σημείο που είναι εκτός σχεδίου με σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων και εκτιμήθηκε η αξία του απο την τράπεζα για ποσό 660.000 ευρώ.

Φυσικά το δάνειο εξυπηρετήθηκε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αυτό απο αναλήψεις που προέβαινε το ζεύγος απο χορηγητικό αλληλόχρεο λογαριασμό που διατηρούσαν για την επιχείρηση τους στην ίδια τράπεζα.
Σήμερα το δάνειο πλέον δεν πληρώνεται και η πραγματική αξία του προσημειωμένου ακινήτου δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πως οι αρμόδιες υπηρεσίες της τράπεζας χορήγησαν δάνειο σε άτομα που απο το εισόδημα τους προέκυπτε ότι ποτέ η τράπεζα δεν θα έπαιρνε τα χρήματα της πίσω.

Σήμερα το Ελληνικό κράτος χρηματοδοτεί τις τράπεζες για να μην πτωχεύσουν, για πράξεις και παραλήψεις που αυτές ευθύνονται 100% και την χρηματοδότηση των τραπεζών πληρώνει ο Ελληνικός λαός.
Δεν ήταν μόνο το φαινόμενο της PROTON, κάποιοι ακόμη τραπεζίτες ξέπλεναν χρήματα που σήμερα πληρώνει όλος ο κόσμος.

Να επέμβει άμεσα η δικαιοσύνη και να ελεγχθούν πόσα τέτοια δάνεια υπάρχουν όπως αυτό που αναφέρουμε, στο οποίο οι τραπεζίτες έδωσαν 600.000 ευρώ σε δύο άτομα που είχαν ετήσιο εισόδημα και οι δύο μαζί 3.500 ευρώ και θα έπρεπε να πληρώνουν ετησίως 42.000 ευρώ μόνο σε δόσεις δανείου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου