Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !!

SXOLEIO


ΑΙΣΧΟΣ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Επέστρεψε σε σχολείο ο παιδόφιλος καθηγητής της Αθήνας

Σάλο προκαλεί η απόφαση να επιστρέψει στην εκπαίδευση ένας καθηγητής Γυμνασίου της Αττικής που είχε κατηγορηθεί για παιδοφιλία, καθώς έπεσε στα μαλακά της Δικαιοσύνης!

Ο καθηγητής είχε εγκαταστήσει κάμερα στα αποδυτήρια του σχολείου για να μπορεί να παρακολουθεί τους ανήλικους μαθητές να αλλάζουν για το μάθημα της Γυμναστικής.
Ωστόσο, η πράξη του έγινε αντιληπτή και τον κατήγγειλαν, ενώ καταγγελίες έγιναν και επειδή έβρισκε τρόπους να… χαϊδεύει τα ηλικίας 15 ετών παιδιά, με αιτιολογία το ενδιαφέρον του ως εκπαιδευτικός!

Το Πειθαρχικό επέβαλε στον καθηγητή προσωρινή παύση 6 μηνών, ποινή που ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης βρήκε πολύ μικρή και έκανε ένσταση. Η ίδια ποινή, όμως, επιβλήθηκε και σε δεύτερο βαθμό, ενώ το υπουργείο Παιδείας επέβαλε στον καθηγητή παύση μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και στη Δικαιοσύνη.
Στο δικαστήριο, ο καθηγητής απέρριψε τα περί θωπείας των μαθητών και ισχυρίστηκε ότι έβαλε την κάμερα για λόγους ασφαλείας, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί με περιοριστικούς όρους και να επιστρέψει στο Γυμνάσιο, αν και σε θέση «ψυγείου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου