Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΪ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΕξόρμηση του Καραμανλή στη Σαμαρίνα με παϊδάκια και καλό κρασί

Τις ανά την Ελλάδα εξορμήσεις του συνεχίζει ο Κώστας Καραμανλής, με την οικογένειά του και φιλική παρέα. Η πιο πρόσφατη βόλτα του πρώην πρωθυπουργού ήταν στο Σμόλικα, όπου βέβαια γεύθηκε τα ντόπια προϊόντα.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα και τα δύο τους παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, ο κ. Καραμανλής, μαζί με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Βαληνάκη, τη σύζυγό του Χριστίνα και δύο ακόμη φίλους τους πέρασαν χαλαρές στιγμές στο χωριό Σαμαρίνα το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Εκεί βρήκαν τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης, Χρήστο Φώλια καθώς και τον βουλευτή Γρεβενών, Τιμολέων Κοψαψείλη, με πρώτο σταθμό τους την ταβέρνα «Ωραία Σαμαρίνα». Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η παρέα γεύθηκε ντόπια προϊόντα, παραγγέλνοντας χωριάτικο λουκάνικο, μπιφτέκια, παϊδάκια σχάρας, μανιτάρι στη σχάρα, αρνάκι σούβλας και βέβαια κόκκινο κρασί.

Την επόμενη ημέρα, αφού επισκέφθηκε το αρχαιολογικό λαογραφικό μουσείο της περιοχής, η παρέα μαζεύτηκε ξανά γύρω από ένα τραπέζι, όπου αυτή τη φορά... τίμησαν χωριάτικες πίτες και μανιτάρια σχάρα, καθώς επίσης κοκορέτσι, κοντοσούβλι και διάφορα είδη τυριών της περιοχής, τσίπουρα και μπύρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση καθώς όπως του εξήγησαν επρόκειτο για οικογενειακές στιγμές. Η παρέα επέστρεψε στην Αθήνα αεροπορικώς το βράδυ της Κυριακής, με τον πρώην πρωθυπουργό να προσπαθεί να ταξιδέψει... ινκόγκνιτο, φορώντας ένα καπέλο τζόκεϊ, αλλά η παρουσία του έγινε αισθητή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου