Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!

Συνελήφθη στη Βούλα ένας από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στην Ευρώπη: Κατα

Συνελήφθη στη Βούλα ένας από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στην Ευρώπη: Καταζητούνταν από την Ιντερπόλ

Από τους πλέον καταζητούμενους εγκληματίες ήταν ένας Γερμανός υπήκοος, ελληνικής καταγωγής, που συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές στη Βούλα έπειτα από συνεργασία με την Ιντερπόλ.

Ο 44χρονος συλληφθείς θεωρείται ως ένα από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στην Ευρώπη, ενώ διατηρούσε επαφές με παιδόφιλους ανά τον κόσμο.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του έπειτα από πληροφορίες που διαβίβασε για τη διαμονή του στην Ελλάδα η Μυστική Υπηρεσία της Γερμανίας στην Ιντερπόλ και αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε τη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία και τον εντόπισε.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από τις γερμανικές αρχές ότι ύστερα από διαδικτυακές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος, εντοπίστηκε χρήστης, ο οποίος μέσω διεύθυνσης IP στη χώρα μας κατείχε και διακινούσε στο ίντερνετ σκληρό πορνό με πρωταγωνιστές... παιδιά.
Οι Εισαγγελικές αρχές ενημερώθηκαν για τις έρευνες και με άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του 44χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένα λάπτοπ, τα οποία είχαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο 44χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου