Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Αυτοί είναι οι τσιγγάνοι που νάρκωναν και λήστευαν ηλικιωμένους

Αυτοί είναι οι τσιγγάνοι που νάρκωναν και λήστευαν ηλικιωμένους

Με κίνδυνο όχι μόνο της υγείας τους, αλλά και της ίδιας τους της ζωήςΣτη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του κυκλώματος των τσιγγάνων που, με διάφορα τεχνάσματα, όπως ότι εμφανίζονταν ως πωλητές χυμών, κέρδιζαν την εμπιστοσύνη ηλικιωμένων και, όταν περνούσαν στα σπίτια τους, τους νάρκωναν με υγρό που έριχναν στο χυμό και τους λήστευαν.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, πρόκειται για τους: Ολυμπία Ε. Ιορδανίδου, 40 ετών, Νεκταρία Σ. Τσιγκοπούλου, 42 ετών, Μαρία Κ. Τσιγκοπούλου, 35 ετών και Λάμπρο Ε. Δανιλίδη, 40 ετών.

Μάλιστα, ο τρόπος αυτός που δρούσαν έθετε σε μεγάλο κίνδυνο τα θύματα, καθώς οι δράστες χορηγούσαν υπνωτικά χάπια σε ηλικιωμένους ανθρώπους με βεβαρημένο πολλές φορές ιατρικό παρελθόν και ασθενείς οργανισμούς, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο όχι μόνο η υγεία τους, αλλά ακόμα και η ίδια τους η ζωή.

Σε όλες, δε, τις περιπτώσεις, οι παθόντες παρέμειναν αναίσθητοι για πολλές ώρες και ακολούθως νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία για αρκετό χρονικό διάστημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου