Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ





Μεράχ: "Κρίμα, θα σκότωνα πιο πολλά παιδιά"

Το μόνο για το οποίο λυπήθηκε, ήταν που δεν πρόλαβε την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Διαβάστε τι είπε ο "εκτελεστής της Τουλούζης" συνομιλώντας με τους αστυνομικούς
Το μόνο πράγμα, για το οποίο λυπήθηκε, ήταν που δεν πρόλαβε την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο εβραϊκό σχολείο, ώστε να σκοτώσει πιο πολλά παιδιά, ο 24χρονος δράστςη εφτά δολοφονιών στην Τουλούζη, Μοχάμεντ Μεράχ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Le Journal de Dimanche, συνομιλώντας με τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του διήμερου θρίλερ που εξελίχθηκε έξω από το σπίτι του δράστη στην Τουλούζη, ο Μεράχ παραδέχθηκε ότι ένιωσε "απέραντη ευχαρίστηση", όταν πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τα τρία παιδιά και τον δάσκαλο του εβραϊκού σχολείου και τους τρεις στρατιώτες στην Τουλούζη και το Μοντομπάν.
Μάλιστα, όπως είπε, δεν ήθελε να γίνει "καμικάζι αυτοκτονίας", για να μπορεί αφενός αν προβεί και σε άλλες ανάλογες πράξεις και αφετέρου να μπορεί να βλέπει τα θύματά του, αγγίζοντας και κινηματογραφώντας τα.
Όπως είπε ακόμη, είχε εκπαιδευτεί ατομικά από την Αλ-Κάιντα στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν και ότι ενήργησε με εντολές του τρομοκρατικού δικτύου.
Στη διάρκεια της εκπαίδευσής του αυτής, ο Μεράχ είπε ότι ο εκπαιδευτής του τού είπε να διαπράξει επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά ότι ο ίδιος επέλεξε την Τουλούζη". Πίστευε ότι το "να σκοτώσει κανείς ένα γάλλο στρατιώτη στη Γαλλία έχει την ίδια απήχηση με το να σκοτώσει δέκα γάλλους στρατιώτες στο Αφγανιστάν".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου