Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΝΗΛΙΚΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ


Ανήλικοι διαρρήκτες κατά συρροή

 

 «Υπερωρίες» έκαναν τρεις πιτσιρικάδες που διέρρηξαν δυο καταστήματα και έκλεψαν υλικά από μια οικοδομή μέσα σε λίγη ώρα στο Αγρίνιο! Η πλεονεξία τους, όμως, τους στοίχισε ακριβά καθώς εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν.

Πλήθος από εμπορεύματα βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή των δυο ανήλικων αγοριών ηλικίας 14 και 17 χρόνων και του 18χρονου συνεργού τους. Όπως αποδείχθηκε, προέρχονταν από τη διάρρηξη που είχαν κάνει στην αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ. Ένας κόφτης μετάλλων που χρησιμοποίησαν για την διάρρηξη, είχε κλαπεί νωρίτερα από μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην πόλη! Με αυτόν επιχείρησαν να διαρρήξουν και ένα κατάστημα εμπορίας χρωμάτων, αλλά δεν πρόλαβαν γιατί έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Πάτρα: Μια συμμορία ανήλικων αγοριών κρυβόταν πίσω από την διάρρηξη στη μονοκατοικία ενός 85χρονου και την κλοπή 500 ευρώ και κοσμημάτων αξίας 500 ευρώ. Οι δράστες εντοπίστηκαν την στιγμή που έβγαιναν από το σπίτι από αστυνομικούς που περιπολούσαν, αλλά οι δυο από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται. Ο τρίτος, που είναι μόλις… 12 χρόνων, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου