Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ


Δεν ... επιμένει ελληνικά ο ΟΠΑΠ


Δεν ... επιμένει ελληνικά ο ΟΠΑΠ



Βούλγαροι τεχνίτες ανακαινίζουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ - Κάθονται και ... κοιτάζουν οι Έλληνες τεχνίτες, που λόγω της ύφεσης έχουν βυθιστεί στον οικονομικό μαρασμό.
Δεν ... επιμένει ελληνικά, μάλλον, ο ΟΠΑΠ, καθώς τις ανακαινίσεις των πρακτορείων του, ώστε να είναι ομοιογενή, τις εκτελούν αλλοδαποί ... αγνώστων στοιχείων!

Ανάσταστη είναι η τοπική αγορά με το μεγάλο αυτό έργο, το οποίο καταλήγει στην τσέπη Βούλγαρων τεχνιτών, οι οποίοι δεν είναι γνωστό καν αν δουλεύουν νόμιμα (αποδίδοντας την ανάλογη φορολογία στο κράτος), ενώ άγνωστο είναι επίσης το αν έχουν την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση.

Η αθηναϊκή κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο φαίνεται πως έχει δώσει την υπεργολαβία στους αλλοδαπούς, προκαλώντας την οργή αλουμινοκατασκευαστών, κατασκευαστών φωτεινών επιγραφών και άλλων επαγγελματιών του κλάδου των κατασκευών.

Το Cretalive έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων για ένα μεγάλο έργο που θα μπορούσε να δώσει μια "ανάσα" στους ντόπιους τεχνίτες που έχουν βυθιστεί στον οικονομικό μαρασμό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου