Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ

Υποψήφια με τον Καρατζαφέρη η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου
 
 
Υποψήφια με τον Καρατζαφέρη η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προέβη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποδέχθηκε στις τάξεις του κόμματός του, την πρώην γραμματέα του πρώην ισχυρού άνδρα της «Siemens» Κατερίνα Τσακάλου.
Η Κατερίνα Τσακάλου, ήταν πρόσωπο που γνώριζε πολλά για τις επαφές της «Siemens» στην χώρα μας, και θα είναι υποψήφια με το ΛΑΟΣ στις προσεχείς εκλογές. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης καλωσορίζοντάς την, την προσφώνησε ως «Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό».
Επίσης έκανε μνεία στις περιπέτειες που πέρασε, λέγοντας: «Δοκιμάστηκε και έμεινε όρθια. Σήκωσε το ανάστημά της, ενώ πάρα πολλοί περίμεναν ότι δεν θα έχει τη δύναμη και το θάρρος να το κάνει».
Από την πλευρά της, η Κατερίνα Τσακάλου, είναι η γυναίκα που γνωρίζει πολλά για την ζωή του Μιχάλη Χριστοφοράκου, καθώς και ποιοί έμπαιναν και ποιού έβγαινανα από το γραφείο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της γερμανικής εταιρείας. Κατά την συνάντησή της με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, τον ευχαρίστησε και είπε πως είναι μεγάλη τιμή να βοηθήσει το ΛΑΟΣ και υποσχέθηκε να λειτουργήσει προς όφελος της πατρίδας.
Εκτός από το ημερολόγιο που τηρούσε επιμελώς η κυρία Τσακάλου και την επαναπρόσληψή της στη Siemens που ζήτησε πέρυσι το Μάιο, που προκάλεσαν συζήτηση, μείζον θέμα δημιουργήθηκε με το βιβλίο της με τίτλο «Μια ιστορία από μέσα» που έντεχνα και γλαφυρά, «φωτογραφίζει» τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου