Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ


Το ''έλα να δεις'' σε μπαρ -Την θώπευσε και τον άρχισε στα χαστούκια!

 

 

Του άρεσε αλλά αντί να της μιλήσει, προτίμησε... μια άλλου είδους προσέγγιση. Εκείνη όμως, του έδωσε να καταλάβει πως έκανε λάθος...

Της κακομοίρας» έγινε σε μπαράκι της οδού Γερμανού το περασμένο Σάββατο (07-01-2012) όταν «μαινόμενη» νεαρή επιτέθηκε θαμώνα και τον έκανε ''μαύρο στο ξύλο''!

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός μπήκε στο μπαρ, μαζί με άλλους έξι φίλους του και ενώ διασκέδασαν πλησίασε καλλίγραμμη νεαρή που «λικνιζόταν» στους ρυθμούς της μουσικής μαζί με άλλα άτομα από την παρέα της.


Την κοιτούσε συνεχώς και ύστερα από λίγο, κινήθηκε προς το μέρος της και εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό, την άγγιξε, θωπεύοντάς της στα οπίσθια! Η νεαρή έγινε έξαλλη και του άστραψε ένα γερό χαστούκι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό! Τον άρπαξε από τα μαλλιά και με δύναμη τον έσπρωξε προς την πόρτα εξόδου!


Έξω από το κατάστημα συνέχισε να τον χτυπά, την ώρα που εκείνος της ζητούσε συγγνώμη. Το περιστατικό έληξε με την «επέμβαση» των φίλων του, που και εκείνοι ζήτησαν συγγνώμη από τη νεαρή, για λογαριασμό του φίλου τους.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου