Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΒΙΑΣΤΕΣ



ΠΑΤΡΑ: Μήνυσε τους άγνωστους «εραστές» της!


Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, έκανε μήνυση κατά αγνώστων και όλα αυτά επειδή δεν γνώριζε... τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της όταν βρέθηκε στον ίδιο χώρο με δύο άνδρες!
Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες προ ημερών (πρωινή ώρα) εμφανίστηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα όμορφη νεαρή, η οποία ζήτησε να υποβάλλει μήνυση κατ' αγνώστων και εξιστόρησε σε αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι της.
Η νεαρή δήλωσε πως σηκώθηκε το πρωί έχοντας σημάδια στην πλάτη και σε άλλα σημεία του σώματός της, μεγάλους πόνους στα γεννητικά της όργανα αλλά και στην περιοχή των γλουτών, και ζήτησε από τους ένστολους να εφαρμοσθούν τα προβλεπόμενα.
Σύμφωνα με την περιγραφή της, γνώρισε δύο άνδρες σε χώρο διασκέδασης, είχε πιει, θυμάται πως την μετέφεραν σπίτι της, φαίνεται όμως πως οι δύο άνδρες συνέχισαν... το ποτό (προφανώς της έδωσαν και άλλες ποσότητες αλκοόλ) με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην θυμάται τι συνέβη!
Όταν ξύπνησε το πρωί ήταν μόνη στο σπίτι, όμως αισθανόταν πόνους στις περιοχές που αναφέραμε παραπάνω και είχε αντιληφθεί πως ότι συνέβη εκείνη τη νύχτα, έγινε χωρίς τη θέλησή της, ή εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης αλκοόλ!
Και για βιασμό;Οι αστυνομικοί της εξήγησαν πως θα πρέπει να υποβάλλει μήνυση για σωματική βλάβη ή βιασμό για να προχωρήσει η σχετική διαδικασία, και η γυναίκα συμφώνησε. Όμως δεν θυμόταν καν ποιοι ήταν αυτοί που την συνόδευσαν στο σπίτι της, ήθελε όμως να υποβάλει τη μήνυση ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή (αν τους συναντούσε ή μάθαινε κάποια πράγματα για εκείνους) να ενεργοποιείτο η σχετική διαδικασία. Οι αστυνομικοί ρώτησαν για τον τόπο κατοικίας της κοπέλας, ενημερώθηκαν για την διεύθυνση διαμονής της και τελικά η μήνυση υπεβλήθη στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα επί της οδού Γούναρη, καθώς εκείνο είχε την αρμοδιότητα.
Μέχρι και χθες πάντως δεν είχαν δοθεί συγκεκριμένα στοιχεία για τους δύο άνδρες που προφανώς εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την κατάσταση της κοπέλας για να ικανοποιήσουν τις όποιες ορέξεις τους. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου