Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Τον κάλεσαν στο ρεβεγιον και ασέλγησε σε 11χρονο κορίτσι

 

 Ένας 60χρονος συνελήφθη μέσα στο σπίτι που τον είχαν προσκαλέσει να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά-Αύριο οδηγείται στον Εισαγγελέα.

  Σάλο έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, για το οποίο συνελήφθη τις πρώινες ώρες στο Ηράκλειο ένας 60χρονος.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα 11χρονο κοριτσάκι, στην διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στο σπίτι της μικρής. Ο κατηγορούμενος , που κατάγεται από την περιοχή της Μεσαράς, έχει εξ αγχιστείας συγγένεια με την οικογένεια που διοργάνωσε την γιορτή και για το λόγο αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα, και όταν η παρέα είχε αρχίσει να "καταβάλλεται" από το φαγητό και το ποτό, ο 60χρονος βρήκε ευκαιρία να μπεί στο δωμάτιο της μικρής  και , σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασε μέχρι του σημείου να βγάλει το εσώρουχο της.

Έγινε όμως αντιληπτός  από την οικογένεια και τους άλλους παρευρισκόμενους όταν το κοριτσάκι άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται . Άμεσα κλήθηκαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου