Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Και παπάς στους υπόπτους για παιδεραστία;

 

Αποσβολωμένη η τοπική κοινωνία με τα όσα συμβαίνουν στην Κρήτη και τις αποκαλύψεις γύρω από τα περιστατικά παιδεραστίας... τόσο στο Ρέθυμνο, όσο και στο Ηράκλειο
Η φήμη των τελευταίων ημερών είναι ότι πίσω από κάποια από τα περιστατικά που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον σχετίζονται με τη δράση ενός ιερέα που ζει στην πόλη του Ρεθύμνου! Και όλα αυτά τη στιγμή που το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο, όπως αποδεικνύεται μετά τη σύλληψη του 62χρονου από τις Μοίρες, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα 11χρονο κορίτσι!

Ιερό ...άγγιγμα;

Ένας παπάς, για τον οποίο, «τα στόματα» που έχουν αρχίσει να μιλάνε, λένε ότι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα τότε, αφού πολιτικό πρόσωπο, φαίνεται πως είχε παρέμβει, με αποτέλεσμα τότε η υπόθεση να «κουκουλωθεί»!


Τώρα το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο είναι υπεράνω υποψίας, έχει αρχίσει και πάλι να παρακολουθείται στενά, με τους αστυνομικούς να είναι αποφασισμένοι να τον συλλάβουν και να ξεσκεπάσουν τη δράση του, εφόσον υπάρχει όντως ενοχή! Ο χρόνος θα δείξει αν η φήμη αυτή ευσταθεί!

Οι δύο γιατροί

Όσο για τους δύο γιατρούς τα πράγματα φαίνεται πως είναι τα ίδια, όπως και με την περίπτωση του παπά. Οι δύο γιατροί, ένας γυναικολόγος και ένας οφθαλμίατρος ( όπως ακούγεται έντονα στο Ρέθυμνο), παρακολουθούνται και εκείνοι στενά, με τους αστυνομικούς να περιμένουν το «δέσιμο» της υπόθεσης – όπως και στις περιπτώσεις Σειραγάκη και 50χρονου γυμναστή – για να δράσουν.

Ο γυμναστής

Σε ότι αφορά το γυμναστή, ο οποίος συνεχίζει να κάνει μάθημα σε παιδάκια στο Ηράκλειο, η παρακολούθηση συνεχίζεται, όπως και η προσπάθεια για να συλληφθεί, καθώς τέτοιου είδους υποθέσεις, είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθούν και να «δεθούν», ώστε να φτάσουν οι αστυνομικοί στη σύλληψη.
 
 
Σημείωση Gaidouristas
Το πρόσωπο για το οποίο εδώ και καιρό ακούγεται στο Ρέθυμνο είναι ο παπα Δημοσθένης Καργιαννάκης ο οποίος έχει προσαχθεί αρκετές φορές στην αστυνομία καθώς ακούγονται φήμες για τα έργα και τις ημέρες του .. φαίνεται ότι τελευταία κάποια κλειστά στόματα άνοιξαν και αυτή τη φορά η αστυνομία έχει μαζέψει μαρτυρίες και στοιχεία.
Δικηγόρος του εδώ και χρόνια για αυτές τις υποθέσεις είναι εξέχον πρόσωπο του Ρεθύμνου που συμμετέχει στα κοινά …
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου