Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 19 ΕΚΑΤ. €


Είχε φεσώσει το Δημόσιο με 19 εκατ. ευρώ

Οφειλές 19.333.927,62 ευρώ οδήγησαν στη σύλληψη 66χρονου επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής. Συλλήψεις για τα μάτια του κόσμου την ώρα που τα ταμεία παραμένουν άδεια.
Στη σύλληψη ενός 66χρονου ιδιοκτήτη βιοτεχνίας ειδών υγιεινής για χρέη στο Δημόσιο προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη, με τις συλλήψεις, όπως φαίνεται, να διαδέχονται η μία την άλλη και το 2012.
Οι οφειλές του προς το Δημόσιο υπερβαίνουν τα 19 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για οφειλές αυτούσιες, αλλά και πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για μη καταβολή χρεών κατ' εξακολούθηση και τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο για να δικαστεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 66χρονος συνελήφθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας, με το ακριβές χρέος της επιχείρησης στο Δημόσιο να ανέρχεται στο ποσό των 19.333.927,62 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου "Εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση", καθώς και του άρθρου για "Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο".
Αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο στη νέα χρονιά, με την πρώτη να καταγράφεται στη Ρόδο, όπου συνελήφθη 42χρονος επιχειρηματίας με χρέη 958.258 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου