Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


Εθνικιστής βρίζει και απειλεί μετανάστη στην παραλία Αλεποχωρίου


Παραλία Αλεποχωρίου Μεγάρων. Κάποιος μετανάστης πιθανότατα Πακιστανός ή Μπαγκλαντεσιανός πουλάει την πραμάτια του στους λουόμενους και τους περαστικούς. Δεν ενοχλεί και δεν τον ενοχλεί κανείς, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται, με μια κάμερα στο χέρι και με άγριες διαθέσεις, κάποιος Έλληνας, ο οποίος αποφασίζει να αναλάβει δράση, όπως σημειώνει ο ίδιος σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο youtube.

«Φιρί φιρί το πάνε να πάω φυλακή. Την επόμενη φορά θα πέσει πολύ ξύλο», γράφει στην περιγραφή του βίντεο, ενώ κατά τη διάρκεια της φραστικής επίθεσής του εναντίον του μετανάστη, ακούγεται να τον απειλεί ότι θα του κόψει το λαιμό. «Σε κανένα – δύο χρονάκια θα σφαχτείτε όλοι οι Μουσουλμάνοι», φωνάζει, ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα έχει ενημερώσει τον μετανάστη, ότι υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις.

Μάταια τρεις λουόμενες προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, εξηγώντας του ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ήσυχος και δεν πειράζει κανέναν. «Ο συγκεκριμένος δεν κάνει τίποτα, όμως όλοι οι άλλοι που έρχονται στην Αθήνα, το λιγότερο που έχουν είναι ηπατίτιδα και πουλάνε σκουλαρίκια στα κορίτσια σας», απαντάει πριν απομακρυνθεί λέγοντας ξανά στον μετανάστη, ο οποίος στέκεται δίπλα του: «θα τα πούμε εμείς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου