Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !



Να σαπίσουν στη φυλακή, οι 2 Έλληνες καναλάρχες, απαιτούν οι Αμερικανοί...

Δύο Έλληνες καναλάρχες είναι έτοιμοι να περάσουν την πόρτα του Κορυδαλλού -και καθ΄υπόδειξη των Αμερικανών.
Για τους Αμερικανούς, οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες-καναλάρχες, έβλαψαν τα αμερικανικά συμφέροντα λειτουργώντας για λογαριασμό γερμανικών πολυεθνικών.
Οι Αμερικανοί ήταν κάθετοι στην διάρκεια του πρόσφατου ταξιδού του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ


-Ή τους κλείνετε φυλακή ή ξεχάστε την βοήθειά μας...

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες (ο ένας εκ των δύο ιδιαίτερα «θορυβώδης» τελευταία) αναζητούν στήριξη στους Γερμανούς και πιο συγκεκριμένα στο περιβάλλον Σόιμπλε.
Παράγοντες μάλιστα του ελληνικού υπ. Οικονομικών εκτιμούν πως η δήλωση του Σόιμπλε για ανάγκη 3ου πακέτου προς την Ελλάδα, αμέσως με το που επέστρεψε ο Σαμαράς από τις ΗΠΑ, δεν ήταν παρά μια προειδοποιητική  βολή προς την ελληνική κυβέρνηση για το ποιός είναι το αφεντικό στην Ευρώπη.
Η παρέμβαση του Σόιμπλε προκάλεσε τον εκνευρισμό ακόμη και του Στουρνάρα-θεωρείται πιστός φίλος του Γερμανού υπ. Οικονομικών-ο οποίος δήλωσε στον  Guardian ότι η Ελλάδα για το 2014 δεν έχει ανάγκη πρόσθετων χρημάτων και «δεν ξέρει» για ποιό λόγο ο Σόιμπλε έκανε την συγκεκριμένη δήλωση!
Στο πλευρό των Γερμανών και η Μαρία Δαμανάκη η οποία έσπευσε να δηλώσει ότι το 3ο πακέτο συνδέεται άμεσα με νέο μνημόνιο! Τα λεφτά είναι πολλά!

Τα συμφέροντα είναι τεράστια και το παιγνίδι όλο και πιο σκληρό.
Όπως είχε αποκαλύψει το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» στο πρόσφατο παρελθόν ο Σόιμπλε απαιτούσε από τον τότε Έλληνα υπ. Οικονομικών να συλληφθεί και να φυλακισθεί επιχειρηματίας που οι Γερμανοί θεωρούσαν άνθρωπο των Αμερικανών. Πράγμα που έγινε.
Για να δούμε τώρα αν θα συλληφθούν και θα φυλακισθούν οι δύο (τουλάχιστο) επιχειρηματίες για τους οποίους οι Αμερικανοί διαθέτουν στοιχεία ότι δουλεύουν για λογαριασμό των Γερμανών και σε βάρος των συμφερόντων τους.
Πιο συγκεκριμένα η αμερικανική οδηγία προς το Μαξίμου είναι
-Να σαπίσουν στην φυλακή....
Ο πόλεμος κορυφώνεται....


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου