Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΑΝΕΜΕΛΟ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


 Οχι θα σκάσει ο Σίμος Κεδίκογλου.Συνεχίζει τα μπάνια του με το γκομενάκι σε χλιδάτα ξενοδοχεία...


Τα μεταξωτά ..βρακια θέλουν και ..επιδέξιους  κόλους.Στιγμές χαλάρωσης και χλιδής σε ένα μαγικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι απλησίαστες για τους… κοινούς θνητούς, επέλεξε να ζήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, από τις 15 έως τις 19 Αυγούστου.

Παρέα με την γκομενα του Αδαμαντία Κόλλια, μακριά από την φλεγόμενη Αθήνα και τις κοινωνικές αναταραχές που προκαλούν οι κυβερνητικές επιλογές για άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, κατέλυσε σε ένα από τα πλέον lux ξενοδοχεία της Εύβοιας και συγκεκριμένα το Thalatta Seaside Hotel Experience το οποίο βρίσκεται στο θέρετρο της Αγίας Άννας, σε απόσταση 15 λεπτών από το Μαντούδι.
Η παραμονή του γερμανοτσολιά κυβερνητικού εκπροσώπου στο υπερσύγχρονο resort με τις απλησίαστες για τους απλούς πολίτες τιμές, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπόλοιπους θαμώνες του συγκροτήματος. Σίμος και Αδαμαντία αποχωρίζονταν συχνά το πολυτελές δωμάτιό τους και επέλεγαν να περνούν την περισσότερη ώρα της ημέρας στα γαλανά νερά -όχι της θάλασσας η οποία βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το ξενοδοχείο αλλά- της πισίνας.
Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το e-reportaz ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η επίσημη αγαπημένη του και πρώην αποσπασμένη στο γραφείο του, χάρηκαν τη διαμονή τους στο resort με παιχνίδια στο νερό και πολύ κολύμπι.
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρέπει να είχε επιλέξει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο resort για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών, καθώς το ξενοδοχειακό συγκρότημα που προσφέρει -μεταξύ άλλων- και υπηρεσίες SPA είναι full booked μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.
Σε ό, τι αφορά το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει (;) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις ημέρες χλιδής εκτιμάται ότι αγγίζει το μισό των ετήσιων αποδοχών ενός χαμηλοσυνταξιούχου. Είναι ενδεικτικό ότι οι τιμές για μια βραδιά διαμονής στο Thalatta ξεκινούν από 170-200 ευρώ για τα πιο…απλά δωμάτια.
Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα SPA και οι υπόλοιπες καλλωπιστικές παροχές του ξενοδοχείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου