Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ



ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ: Καταγγελία μεγατόνων πριν από λίγο. Βιάζουν την δικαιοσύνη, γκρεμίζουν την Πατρίδα.


Πριν από λίγο, σε τηλεοπτική εκπομπή (Κόντρα – Επί του πιεστηρίου) η Ζωή Γεωργαντά προέβη σε μία καταγγελία που πρέπει να προκαλέσει σεισμό τόσο στους προϊσταμένους της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, κυρίας Ελένης Πεδιαδίτη, αλλά και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργαντά κατήγγειλε ότι η ανακρίτρια την κάλεσε την προπερασμένη Παρασκευή για να “βρεθούν”, ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ!Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά, η συνάντηση είχε τον χαρακτήρα …νουθεσίας!Εδώ πλέον διακυβεύεται ο τελευταίος πυλώνας του πολιτεύματος. Η ίδια η δικαιοσύνη. Εάν η κυρία Γεωργαντά ψεύδεται, η ανακρίτρια οφείλει άμεσα να το καταγγείλει και να κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.Εάν όμως οι καταγγελίες της κυρίας Γεωργαντά ισχύουν, τότε οι προϊστάμενοι της κυρίας ανακρίτριας θα πρέπει άμεσα να κινηθούν, διότι εδώ γίνεται κουρελόχαρτο η ποινική δικονομία. 

Σε ένα θέμα Εθνικής σημασίας, αφού η έκβαση αυτής της υπόθεσης είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας όχι μόνον να απαλλαγεί από την μνημονιακή λαίλαπα θεσμικά, αλλά και να διεκδικήσει τα δέοντα για την καταστροφή που υπέστη από την συμπαιγνία δανιεστών – κρατικών λειτουργών.Εν προκειμένω, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου εάν δεν υπάρξει διάψευση, έχει πλέον καθήκον να διερευνήσει και τον ρόλο της ανακρίτριας. 

Εφ’ όσον πάντα ισχύει η καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά.Εδώ φαίνεται περίτρανα και η μεθόδευση “τακτοποίησης” της υπόθεσης στην πλέον “χαλαρή” εποχή του έτους. Στα μπάνια του λαού.Να τιμωρηθεί λοιπόν η κυρία Γεωργαντά εάν ψεύδεται. Εάν λέει αλήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που βιάζοντας την δικαιοσύνη, καταστρέφουν το μέλλον της πατρίδας, αφού διερευνηθούν τα κίνητρα τους.


Πηγή

2 σχόλια:

  1. Μας βιάζουν που μας βιάζουν όλα αυτά τα γαϊδούρια, μη βιάζετε κι εσείς ρε παιδιά τη νομιμότητα! (ορθογραφικός ο βιασμός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή