Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ;

ddda7477bc6da62f34df29a6d2018ec7_L                


Nammos: Ποιο «αόρατο» χέρι προστατεύει κάποιον που χρωστά 2,2 εκ. ευρώ στο Δημόσιο;

Προκαλεί πράγματι έκπληξη αλλά και οργή η προκλητική θρασύτητα με την οποία ένας … καφετζής στην παραλία  Ψαρού στη Μύκονο, ο οποίος για μια αρκετά χρόνια «δάγκωνε» νέοπλουτα ψώνια, αλλά και λαμόγια – φοροφυγάδες που βαρύνονται με τον μισό ποινικό κώδικα, συνεχίζει να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την κοινή γνώμη αλλά και τις αρμόδιες αρχές.
Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη του ζυθεστιατορίου «Nammos» Ζανή Φραντζέσκο  ο οποίος συνεχίζει απτόητος και παρά το μπαράζ των αποκαλύψεων να παρέχει τις υπηρεσίες «ψυχαγωγίας» στα χρεοκοπημένα ψώνια-πελάτες του.
Και όπως διαβάσαμε πρόσφατα ο Ζ. Φραντζέσκος ετοιμάζεται για την τελευταία «μεγάλη αρπαχτή» του καλοκαιριού, αυτήν την φορά με καλλιτέχνη εισαγωγής.
Κάποιον Αιγύπτιο αοιδό, «πολιτιστική εκδήλωση» την οποία διαφημίζει με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στον Τύπο!

Ο Lykavitos.gr είχε αποκαλύψει πριν από τρεις εβδομάδες, πως ο εν λόγω επιχειρηματίας χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 2.2 εκατομμύρια ευρώ και διερωτηθήκαμε ευλόγως ποια μέτρα πήρε το Ελληνικό κράτος για να διασφαλίσει το χρέος.
Και είμαστε πραγματικά όλο… αυτιά για να πληροφορηθούμε τι έγινε τελικά με αυτό το χρέος που προκύπτει από καραμπινάτη περίπτωση φοροδιαφυγής.  
  • Γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΔΟΕ και της Εφορίας δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο για να διασφαλίσουν το χρέος;
  • Μέχρι πότε θα υφίστανται οι φτωχοί και οι μισθοσυντήρητοι τις φοροεισπρακτικές επιδρομές την ώρα που οι επώνυμοι φοροφυγάδες εξασφαλίζουν ιδιότυπη ασυλία, προκαλώντας την κοινωνία;


Όπως επίσης θέλουμε να μάθουμε και ποιο είναι εκείνο το «αόρατο χέρι» που προστατεύει  τον ιδιοκτήτη του Nammos…
Δείτε τι αποκαλύψαμε πριν τρεις βδομάδες, αλλά και ποιό ερώτημα θέσαμε στους κ.κ. Στουρνάρα και Μαυραγάνη:
Προς: Υπουργό Οικονομικών κ.Στουρνάρα & τον αρμόδιο Υφυπουργό για τα Έσοδα, κ.Μαυραγάνη…
Κύριοι Υπουργοί,
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο περιβόητος κ.Ζανής Φραντζέσκος, που προκαλεί την κοινωνία με τα χλιδάτα πάρτι στον Nammos, όπου επιφανείς φοροφυγάδες ανοίγουν σαμπάνιες των 120.000 ευρώ, χρωστάει στο ελληνικό Δημόσιο 2,2 εκατ. ευρώ!
Φτάνει πια… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου