Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΑΗ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

μαστροπός, εμπόριο λευκής σαρκός, παγίδα των αστυνομικών, αστυνομία, χειροπέδες


Συνελήφθη μαστροπός πιστολέρο


Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά από καταγγελία 37χρονης Πολωνής την οποία ο δράστης εξέδιδε για παραπάνω από 2,5 μήνες

Με απειλές και χρήση βίας ένας 46χρονος Έλληνας ανάγκαζε μια 37χρονη γυναίκα να εκδίδεται τους τελευταίους 2,5 μήνες στη Θεσσαλονίκη ενώ της έπαιρνε σχεδόν όλα τα χρήματα που έβγαζε.

Αυτό κατήγγειλε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής η 37χρονη Πολωνή για τον 46χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη, αφού βρέθηκαν στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του ολόκληρο οπλοστάσιο, καθώς και σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης.

Όπως γράφει το egnatiapost.gr οι αστυνομικοί εντόπισαν το 46χρονο στο αυτοκίνητό του και μετά από έρευνα βρήκαν σ΄αυτό ένα μαχαίρι, μια μεταλλική ράβδο, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, πολλές επιχειρηματικές πιστωτικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στην Ευκαρπία, στο οποίο βρέθηκαν μία καραμπίνα, ένα πιστόλι κρότου με τέσσερα αβολίδωτα φυσίγγια, 75 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, μία γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου με δύο φυσίγγια, δύο μαχαίρια και μία ξύλινη αστυνομική ράβδος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς είχε τοποθετήσει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του τρεις μικροκάμερες (δύο ενσύρματες και μία ασύρματη) κι ένα μηχάνημα καταγραφής, προκειμένου να καταγράφονται όλες οι κινήσεις σε δημόσιο χώρο.

Επίσης, είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας, όπου τα καταγεγραμμένα στοιχεία αποθηκεύονταν σε ψηφιακό δίσκο καταγραφικού μηχανήματος, χωρίς να έχει ενημερωθεί γι’ αυτό η αρμόδια αρχή προσωπικών δεδομένων.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία και παραβάσεις των νόμων «Περί όπλων» και «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου