Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ



ΒΙΝΤΕΟ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΔΩΝΙ: Δεν είναι η τρόικα, δεν είναι τα μνημόνια. Είναι η Νέα Δημοκρατία, ηλίθιε!

Δείτε και το βίντεο για να το ακούσετε με τα αυτιά σας. Για να το εμπεδώσετε:


Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε και μίλησε επιτέλους ξεκάθαρα: Ο Έλληνας δε συνθλίβεται γιατί το ζητάνε οι δανειστές αλλά γιατί εφαρμόζεται το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.


Και κάποιοι ψήφισαν Σαμαρά για να... επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο. Κάποιοι πιστεύουν ακόμη στη συγκυβέρνηση - υβρίδιο Σαμαρά - Βενιζέλου επειδή - λέει - σε λίγο καιρό θα θέσουν όρους στους δανειστές για να πάρει ανάσα ο ελληνικός λαός.

Ευτυχώς, ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: "Το μεγαλύτερο αίσχος του πολιτικού μας συστήματος είναι ότι για να κάνουμε αυτά που είχαμε αποφασίσει σε διάφορους τομείς, προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της χρεωκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα. Έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Ξεχάστε το μνημόνιο, ξεχάστε την τρόικα".
Τι μας λέει λοιπόν ο υπουργός Υγείας; Γιατί φτωχοποιείται ο Έλληνας; Γιατί η ανεργία φλερτάρει με το 30%; Γιατί οι μισθοί μειώνονται, τα εργασιακά δικαιώματα διαλύονται; Γιατί έρχονται απολύσεις στο δημόσιο; Γιατί αποσυντίθενται υγεία, παιδεία, ένοπλες δυνάμεις; Γιατί οι φοροεπιδρομές δεν έχουν τέλος; Γιατί οι αυτοκτονίες είναι καθημερινό φαινόμενο; Γιατί υπάρχει ύφεση; Γιατί πάνε να βάλουν χέρι στην ακίνητη περιουσία μας; Γιατί μας τσακίζουν;

Γιατί αυτό είναι το πρόγραμμα τους! Ξεχάστε τα μνημόνια, ξεχάστε και τις τρόικες. Η Νέα Δημοκρατία κάνει κουμάντο. Ο Σαμαράς και τα πρωτοπαλίκαρα του. Μη τα βάζετε πια με τη Μέρκελ, τον Ρέσλερ και τον Τόμσεν. Ο Άδωνις σας είπε ξεκάθαρα ποιοι φταίνε για την απελπισία σας.

Μπράβο, κύριε Γεωργιάδη. Ευχαριστούμε που ανοίξατε τα μάτια και σε όσους πίστευαν ακόμη στα παραμύθια των Σαμαράδων και των Βενιζέλων.

Δεν πειράζει, όμως: θα κάνουμε μόνοι μας εμείς την επαναδιαπραγμάτευση για τη δική μας ζωή και το μέλλον των παιδιών μας. Στις επόμενες κάλπες. Που δεν αργούν.

Δείτε και το βίντεο για να το ακούσετε με τα αυτιά σας. Για να το εμπεδώσετε: - See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/4042-binteo-omologia-adoni-den-einai-i-troika-den-einai-ta-mnimonia-einai-i-nea-dimokratia-ilithie#sthash.lfkNuFtp.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου