Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ;;

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο


Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο που βρίσκονται επί της λεωφόρο Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή κρατούσαν σύμφωνα με άλλες πληροφορίες καλάσνικοφ και κατά άλλες πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά ομάδας ατόμων που ήταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, τα οποία ήταν σε λειτουργία, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή και τα ρολά κατεβασμένα.
Από τους πυροβολισμούς έπεσαν νεκρά δύο άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ένα άτομο έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Τα θύματα σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη ήταν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. 
Οι δράστες διέφυγαν με τη μηχανή και χάθηκαν στα στενά του Ηρακλείου ενώ η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τα θύματα πυροβολήθηκαν με όπλο των 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, από τον τόπο του εγκλήματος έχουν περισυλλεγεί περίπου 15 κάλυκες, οι οποίοι θα μεταφερθούν για βαλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Σύμφωνα με δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη στo STAR, οι δύο νεκροί ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα, ηλικίας 22 και 26 ετών, έπεσαν νεκρά από τους πυροβολισμούς με όπλο των 9 mm και ένα ακόμη έχει τραυματιστεί. Περισυνελέγησαν περίπου 15 κάλυκες. Μία σφαίρα στο κεφάλι έφερε ο ένας νεκρός και μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος ο δεύτερος. Σε καφέ μπαρ του Ηρακλείου δούλευε ο ένας νεκρός, σε επιχείρηση του πατέρα του ο δεύτερος. Μανώλης Καπελώνης και Γεώργιος Φουντούλης, τα ονόματα των δύο νεκρών - Αλέξανδρος Γέροντας το όνομα του τραυματία. Στην τσέπη του ενός εκ των δύο νεκρών βρέθηκε μπρελόκ της Χρυσής Αυγής. Θεωρείται ότι οι δράστες είχαν υποστηρικτική ομάδα και πως δεν έδρασαν μόνοι τους.
Στον τόπο του περιστατικού, που είναι από τα πλέον πολυσύχναστα στο Νέο Ηράκλειο, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αποκλείσει την περιοχή και εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες. Σε εξέλιξη εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών σε όλη την περιοχή του Ν.Ηρακλείου. Ερευνάται το οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν έξω από τα γραφεία της ΧΑ. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί αρκετά μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η μηχανή των δραστών
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεύτερη «ύποπτη» μηχανή εντοπίστηκε στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεύτερη «ύποπτη» μηχανή εντοπίστηκε στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου έχει βρεθεί μοτοσικλέτα, η οποία ταιριάζει στις περιγραφές που έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες. Πλαστές οι πινακίδες της μοτοσικλέτας, σύμφωνα με το οπττικό υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού. Όπως διαπιστώθηκε, η συγκεκριμένη μηχανή είχε κλαπεί το 2000, ενώ αποδυναμώνεται το σενάριο, να πρόκειται για τη μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου