Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙ .. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ;;

samaras-93




OI BAΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ “ΚΑΦΕΤΙ” ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΥΜΦΩΝ, Η ΠΟΡΣΕ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ

Αναμνήσεις….
Ναύαρχος Γκίνης. Θεός συγχωρέστον. .. Όπως λέγαμε Γιάννης Βαρθολομαίος για τη Ν.Δ(μιλάμε για τον παντογνώστη και πανίσχυρο ταμία της Ν.Δ επί των δύσκολων καιρών). Ο μακαρίτης Γιάννης Βαρθολομαίος, δεν είχε καλό και ήσυχο τέλος. Tον έβγαλαν από τη μέση σε μια πολυκατοικία στου Ζωγράφου, οδός Λυκάβου, όπου εκεί διέμενε η ερωμένη του. Μια πολύ περίεργη γυναίκα που ποτέ δεν μάθαμε από πού πραγματικά κρατάει η σκούφια της και τι σκούφια φορούσε. Στην θολή ανθρωποκτονία Βαρθολομαίου(ο οποίος γνώριζε αναμφίβολα τα πάντα γύρω από τα μαύρα ταμεία των πολιτικών κομμάτων και την εισροή κεφαλαίων της Siemens σε αυτά), ένας υπάλληλος εταιρείας πληροφορικής που έπαιρνε δουλειές για τη Siemens(Ο1 Πληροφορική)έτυχε να είναι παρών τα κρίσιμα δευτερόλεπτα της δολοφονίας του αξιωματούχου της Ν.Δ και στενού φίλου του τότε πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή που τώρα…ιδιωτεύει κυνηγώντας πέρδικες. Ο Βαρθολομαίος πήρε τα μυστικά των παράνομων χρηματοδοτήσεων στον τάφο του.

Ο Ναύαρχος Γκίνης(αξιωματικός του Ναυτικού στα Οικονομικά Επιτελεία του ΓΕΝ)διετέλεσε ως συνταξιούχος απόστρατος επί έτη, αντίστοιχα ως ο Βαρθολομαίος της «Πολιτικής Άνοιξης» του Αντώνη Σαμαρά. Πληροφορίες μου από ανεξάρτητες πηγές λένε ότι ο εντιμότατος στρατιωτικός ήταν το δεξί χέρι του «φύλαρχου του Μελιγαλά και της Πύλου», την εποχή που ο «Αντωνάκης» δεν είχε προκάμει να μετακομίσει στο σημερινό αρχοντικό του στην Κηφισιά, στο τεράστιο οίκημα που διαμένει τώρα με την οικογένεια του. Και το οποίο ανέλαβε με έξοδα της οικογένειας Κρητικού(εργοστάσιο Κύκνος)να περατώσει η πεθερά του.

Τότε, εκεί, στην Ερυθραία, επί της οδού Νυμφών(έτσι Αντώνη;) κάποιες νύχτες πριν την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γείτονες αλλά και αυτόπτες της κίνησης του δρόμου, έβλεπαν συνεχώς έξω από το σπίτι παρκαρισμένη μια Πόρσε που έλεγαν ότι ήταν του σημερινού ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, Γ. Αλαφούζου ή του πατέρα Αλαφούζου. Επίσης στην ομήγυρη παρών ήταν και κάποιος δημοσιογράφος ονομάτι, Νάσος Τσαγκανέλης. Τσαγκανέλης και πεθερά εξέδιδαν τοπική εφημερίδα με έξοδα της πεθεράς για να στηρίζουν τον προεκλογικό αγώνα, του «γαμπρού». Φαρμακερές γλώσσες λένε ακόμα και σήμερα ότι εκτός από την Πόρσε στο σπίτι έμπαιναν και επιχειρηματίες. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Και εκτός από επιχειρηματίες έμπαιναν και μαύρες σακούλες αλλά και σακβουαγιάζ. Τα οποία ίσως να μην είχαν τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ.

Ο Ναύαρχος Γκίνης δεν ζει πια. Πήρε τα μυστικά των εξαιρετικών συνευρέσεων και συζητήσεων, μαζί του. Όμως…
Η ιστορία- τώρα που ο Αντώνης είναι πρωθυπουργός ή πρωθυπουργεύων-διδάσκει ότι ίσως να ήρθε η ώρα να ξανανοίξουμε όλοι μαζί, σαν μια παρέα, εκείνες τις βαλίτσες για να ξαναθυμηθούμε(όλοι μαζί σαν μια οικογένεια που είμαστε, όπως έλεγε και ο Κώστας Βουτσάς)τι περιείχαν οι βαλίτσες.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ προτίθεται να τις ανοίξει. Είναι σίγουρο ότι δεν θα θέλει ο Αντώνης. Αλλά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ(επειδή είναι το μοναδικό με φωνή μέσον που τολμάει σε καιρούς χαλεπούς)δεν θα ρωτήσει τον Αντώνη για να μάθει το περιεχόμενο τους. Τι είχαν οι βαλίτσες; Πολύχρωμα χαρτιά. Καφετί, πράσινα και πιθανόν κόκκινα. Εις το επανιδείν και να είστε σίγουροι ότι σε ότι έχουμε πει μέχρι τώρα, ήμασταν συνεπείς…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου