Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ ;;


Για... «τουρκελλάδα» άρχισε να μιλάει και η Κεφαλογιάννη

Ως "ενιαίο τουριστικό χώρο" ονειρεύεται Ελλάδα και Τουρκία η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και καλό θα είναι να ερωτηθεί αν γνωρίζει ότι με κάθε ευρώ που πέφτει στον τουρκικό τουρισμό ένα τμήμα του πάει αναγκαστικά στο Ταμείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας  που σημαίνει ότι ενισχύει την στρατιωτική μηχανή της για να συνεχίζει την κατοχή της Κύπρου να παραβιάζει σχεδόν καθημερινά τα ελληνικά σύνορα και να ενισχύει την αμφισβήτηση της εληνικής κυριαρχίας σε μερικές δεκάδες νησιά του Αιγαίου.
Συν το γεγονός ότι λογικά η Ελλάδα θα χάσει αυτό αυτό το τουριστικο συνάλλαγμα θα πάει στην Τουρκία...

Τι δήλωσε στο τουρκικό κανάλι NTV από την Κωνστντινούπολη, όπου βρίσκεται; Διαβάστε και φρίξτε: «Θέλουμε να προσελκύσουμε τουρίστες από μακρινές χώρες, όπως η Κίνα και η Ινδία, που θα επισκέπτονται την Ελλάδα παράλληλα και την Τουρκία. Δεν είδαμε ποτέ την Τουρκία ως ανταγωνίστρια, την βλέπουμε ως σημαντικό εταίρο. Άλλωστε είμαστε η πρώτη χώρα που εξασφάλισε διευκολύνσεις στην Τουρκία, στο πλαίσιο της Σένγκεν»!

Και κατέληξε: «Η Ελλάδα κάνει τα πάντα για να προσελκύσει τους Τούρκους»!

Μα, είναι σαφές ποτι η προσπάθεια είναι επιτυχημένη: Οι φρεγάτες και κορβέτες τους φτάνουν μέχρι την Αττική και τα μαχητικά αεροσκάφη τους παιρνoύν συνεχώς επάνω από τα ελληνικά νησια!
Ποια μεγαλύτερη απόδειξη του επιτυχημένου προγράμματος προσέλκυσης Τούρκων χρειάζεται; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου