Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !!

Έζησε τον εφιάλτη στην παραλία και όταν ζήτησε βοήθεια από κρατικούς λειτουργούς εξαφανίστηκαν!


Έζησε τον εφιάλτη στην παραλία και όταν ζήτησε βοήθεια από κρατικούς λειτουργούς εξαφανίστηκαν


Η περιπέτεια γνωστής Ηρακλειώτισσας χθες στο Τομπρούκ - Γιατί έκανε μηνύσεις και πώς εμπλέκονται μέλη ξένης αντιπροσωπείας που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη από δημόσιο φορέα



Σεξουαλική παρενόχληση καταγγέλλει γνωστή επιχειρηματίας του Ηρακλείου (και γόνος πολιτικής οικογένειας) το απόγευμα του Σαββάτου ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή του Τομπρούκ. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι οι άνδρες που την παρενόχλησαν δεν ήταν τυχαίοι αλλά μέλη ξένης αντιπροσωπείας που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο από δημόσιο φορέα, όπως προκύπτει από τις κρατικές πινακίδες των οχημάτων με τα οποία μετέβησαν στην περιοχή του Τομπρούκ. Τα στοιχεία των πορτοκαλί πινακίδων πρόλαβε να γράψει στο κινητό της τηλέφωνο η καταγγέλουσα, η οποία και προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων.

Η επιχειρηματίας, σοκαρισμένη αλλά και οργισμένη από τα όσα συνέβησαν, μίλησε στο Cretalive, περιγράφοντας καρέ-καρέ τα όσα έζησε και τα οποία αναφέρει λεπτομερώς στην κατάθεση που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Στην παραλία του Τομπρούκ έφθασε γύρω στις 5 το απόγευμα για να κολυμπήσει, όπως κάνει εδώ και χρόνια. Μπήκε στην θάλασσα και λίγο αργότερα αντιλήφθηκε την παρουσία έξι ανδρών, οι οποίοι της φάνηκαν ξένοι. Ο ένας βούτηξε στην θάλασσα και κινήθηκε προς το μέρος της. Όσο την πλησίαζε, άρχισε να της λέει διάφορα υπονοούμενα στα αγγλικά. «Ήταν προφανές ότι δεν ήταν η μητρική του γλώσσα» ανέφερε στο Cretalive, τονίζοντας ότι προσπάθησε να τον αποφύγει, φωνάζοντας του να την αφήσει ήσυχη. Όμως εκείνος συνέχισε να την ακολουθεί και να την παρενοχλεί.  

Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι είχε απομακρυνθεί αρκετά, γεγονός που την πανικόβαλε. Τότε πήρε την απόφαση να βγει το γρηγορότερο στην ακτή. Όπως είπε, άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έτρεξε προς το χώρο του πάρκινγκ καθώς είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στο όχημα της. Τη στιγμή που ανέβαινε τα  σκαλοπάτια που υπάρχουν στο σημείο, αντιλήφθηκε ότι δύο άτομα από την παρέα των έξι, στέκονταν στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου τους και άλλαζαν ρούχα. Με αστραπιαίες κινήσεις ο ένας εκ των δύο κατευθύνθηκε προς το μέρος της, όπως τον... γέννησε η μάνα του.

Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε, πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητο, να κλειδώσει τις πόρτες και να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και στο σύζυγο της. Όσο περίμενε στο όχημα της, αντιλήφθηκε ότι η παρέα των έξι είχε σχέση με κάποιους Έλληνες, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο σημείο. Ο ένας εξ αυτών, της φάνηκε γνώριμος, κατέβασε λίγο το τζάμι και τον ρώτησε αν ήταν μαζί με τους ξένους. Της αποκρίθηκε  καταφατικά και εκείνη του ζήτησε να μη φύγουν, ενημερώνοντας τον ότι είχε δεχτεί  σεξουαλική παρενόχληση και είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο Ηρακλειώτης αντί να την βοηθήσει, τους κάλεσε να φύγουν το συντομότερο δυνατόν, επιβιβάστηκαν στα δύο κρατικά αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν. Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και έγιναν ... οι αποκαλύψεις. Με την πληκτρολόγηση των στοιχείων που είχε καταγράψει η επιχειρηματίας στο κινητό της τηλέφωνο, αποκαλύφθηκε σε ποια υπηρεσία ανήκε τουλάχιστον το ένα αυτοκίνητο, γιατί η ταυτότητα του άλλου παραμένει «απόρρητη»,  όπως της ανέφεραν αστυνομικοί, οι οποίοι μάλλον εξεπλάγησαν. Κατά την παραμονή της στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου πληροφορήθηκε και κάποια άλλα στοιχεία σε σχέση με την ιδιότητα των ατόμων που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, γεγονός που όχι μόνο δεν την πτόησε αλλά την πείσμωσε ακόμα περισσότερο να προχωρήσει την διαδικασία σε βάρος τους. Όπως υποστηρίζει, είναι αδιανόητα όσα συνέβησαν, πολύ περισσότερο όταν σε τέτοιες περιπτώσεις εμπλέκονται «υψηλά πρόσωπα» και κρατικοί υπάλληλοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου