Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ;;


Ψυχικά κλονισμένος σκότωσε τον σκύλο του

Επί της οδού Γογονή στην πόλη των Χανίων ένας άνδρας νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σκότωσε το μικρόσωμο σκυλάκι του, που βλέπετε στις φωτογραφίες να κείτεται στο πεζοδρόμιο, επειδή όπως έγινε γνωστό του έφαγε ένα κουνέλι. 

Ο δράστης, που είναι γνωστό στη γειτονιά του ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, βγήκε στο δρόμο κρατώντας δύο καραμπίνες και έβαλε στο στόχαστρο το σκυλί του. Εξαιτίας των απανωτών πυροβολισμών έντρομοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο για να δουν τι συμβαίνει.

Ένας από τους περαστικούς για να τον σταματήσει τον χτύπησε στο κεφάλι με την γροθιά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να πέσει στην άσφαλτο λιπόθυμος από τη μπουνιά και να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος.

Καθώς το συμβάν διαδραματίστηκε σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αμέσως στο σημείο έφθασε περιπολικό και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., το οποίο μετέφερε τον δράστη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον έχει υποστεί βαριές  κακώσεις  στο κεφαλι από την πτώση καθώς και εγκεφαλική αιμορραγία.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει συλληφθεί ο άνδρας που τον χτύπησε για να τον αποτρέψει να σκοτώσει το ζώο βλέποντας τον να κρατάει τις καραμπίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου