Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΜΕ 19 ΠΑΙΔΙΑ !!!


«Μαχαραγιάς» πρώην αστυνομικός έπαιρνε επιδόματα για ...19 παιδιά 

 

Ακόμη και τους ... μαχαραγιάδες ξεπέρασε πρώην αστυνομικός, ηλικίας 55 χρόνων, ο οποίος από το 1996 εμφανίζονταν ως πατέρας 19 παιδιών και εισέπραττε αφειδώς επιδόματα.
 Όπως διαπιστώθηκε, πέτυχε καταθέτοντας πλαστά έγγραφα να πάρει 155.000 ευρώ, ενώ υπήρξε μήνας, που ο πολύτεκνος έβαλε στην τσέπη του από τα επιδόματα των «παιδιών» του 7.980 ευρώ.

Ο πρώην αστυνομικός παραιτήθηκε από την ΕΛΑΣ το 2001 (υπηρετούσε στην Ομόνοια) και τη χρονιά αυτή φέρεται να είχε εισπράξει παράνομα επιδόματα 4.000 ευρώ.


Εκείνο βέβαια που προκαλεί εντύπωση, είναι πως οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που του κατέβαλλαν όλα αυτά τα χρήματα, δεν υποψιάστηκαν κάτι.


Χρειάστηκε η ευσυνειδησία των αστυνομικών της Ασφάλειας Νίκαιας, και του διοικητή τους, Δημήτρη Γιοβανίδη, οι οποίοι ερεύνησαν το θέμα με προσοχή και πέτυχαν να σταματήσουν την απάτη σε βάρος των ταμείων κοινωνικής πρόνοιας.


Όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος μετά τη σύλληψή του , χθες το βράδυ στον ΟΑΕΔ Νίκαιας, δηλώνει χωρισμένος και πατέρας 5 παιδιών.


Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, στα Κάτω Πατήσια, βρέθηκαν 55 πλαστές σφραγίδες με τις οποίες συνέτασσε τα πλαστά έγγραφα για να παίρνει τα επιδόματα καθώς και 19 φωτογραφίες παιδιών, τις οποίες είχε κατεβάσει από το ίντερνετ.


Τις φωτογραφίες αυτές τις κολλούσε στα πλαστά έγγραφα και αφού έβαζε και τις ανάλογες σφραγίδες που είχε κατασκευάσει, πήγαινε στις υπηρεσίες και έπαιρνε τα χρήματα.


Επίσης, βρέθηκαν ένα περίστροφο, σφαίρες, πτυσσόμενο γκλοπ, ψεύτικα σήματα της αστυνομίας, πλαστές κάρτες ιδιωτικού αστυνομικού, σφραγίδες υπαλλήλων δημόσιων υπηρεσιών και εκατοντάδες πλαστά έγγραφα.Σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για κλοπές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου