Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ


Μαιευτική Κλινική του "Ελενα": Συνελήφθη για "φακελάκι" η διευθύντρια 


Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 62χρονη διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινικής του "Έλενα", η οποία συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης εγκυμονούσας, η γυναικολόγος - μαιευτήρας τής είχε ζητήσει το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρ, ως επιπλέον αμοιβή δική της και του αναισθησιολόγου που θα συνέδραμε στη διαδικασία της καισαρικής επέμβασης. Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε ενημερώσει την καταγγέλλουσα ότι, σε περίπτωση που δεν διέθετε τα χρήματα αυτά, η γιατρός δεν θα την αναλάμβανε, αλλά την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων ιατρός του Νοσοκομείου.
Χθες, ημέρα εξόδου της καταγγέλλουσας από το νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά την καισαρική, ο σύζυγός της παρέδωσε στη γιατρό, σε προκαθορισμένο ραντεβού, το ποσό των 1.000 ευρώ, που αποτελούσε προκαταβολή του συνολικού ποσού των 1.300 ευρώ που είχε ζητήσει.
Στη συνέχεια αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν προσημειώσει τα χρήματα συνέλαβαν τη γιατρό στο γραφείο της με τα προσημειωμένα χρήματα στην τσάντα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου