Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ


"Με πήγε σε ένα ξωκλήσι και άρχισε να με ακουμπά"

 

 Σοκάρουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους οι μαρτυρίες των θυμάτων του παιδεραστή που έζησαν στα χέρια του προπονητή τους τον εφιάλτη της κακοποίησης.

 Σοκάρουν οι μαρτυρίες των αγοριών που έπεσαν θύματα του 47χρονου παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος εμφανίζεται αμετανόητος για τις πράξεις του.

"Με πήγε σε ένα ξωκλήσι σε ένα χωριό που δεν είχα πάει ποτέ. Ήταν μακριά από το σπίτι μου. Πριν μπούμε στο αυτοκίνητο, μου είπε ότι εκεί θα καθόμασταν στη φύση και θα μου έλεγε πώς να γίνω πιο καλός άνδρας.
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε αλλά αφού ήταν καθηγητής μου τον ακολούθησα. Μετά άρχισε να με ακουμπάει. Πρώτα στο χέρι.
Ένιωσα αμήχανα. Περίεργα. Ντρέπομαι. Δεν μπορώ να σας πω άλλα. Αφήστε με....", ανέφερε ένα από τα δεκάδες αθώα θύματά του.
Οι μαρτυρίες των αγοριών που έπεσαν θύματα του παιδεραστή σοκάρουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους, ενώ και η γυναίκα του του γύρισε την πλάτη, απομακρύνοντας τα δύο τους αγόρια από την Κρήτη.
Στις καταθέσεις που έδωσαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση περιέγραψαν τα όσα έζησαν μπροστά στα μάτια των γονιών τους, οι οποίοι παρακολουθούσαν αμίλητοι.
Σε άλλες καταθέσεις τους, όπως δημοσιεύει ο "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής", τα παιδιά ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο αδίστακτος καθηγητής τα οδηγούσε σε κοιμητήρια, απόκρημνες πλαγιές και μερικές φορές στο σπίτι του, όπου ασελγούσε σε βάρος τους όταν ήξερε ότι οι γονείς τους είναι απασχολημένοι.
"Έπρεπε να φάει περισσότερες"
Ο καφετζής που εργάζεται στο Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου και χτύπησε τον 47χρονο προπονητή Νίκο Σειραγάκη δηλώνει ότι έπρεπε να φάει περισσότερες.
Ο 31χρονος είχε βρει την ευκαιρία και επιτέθηκε στον παιδεραστή στο γραφείο της ανακρίτριας κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου