Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΙ 2ο ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ





Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει το Ρέθυμνο 

 Πριν προλάβει το Ρέθυμνο να συνέλθει από τις πληγές που άνοιξε με τις πράξεις του, ο πρώην προπονητής του ΑΓΟΡ, Νίκος Σειραγάκης, μία ακόμα υπόθεση παιδεραστίας ήρθε χθες στο φως έπειτα από την έρευνα που διεξήγαγαν όλο το προηγούμενο διάστημα οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, αργά χθες το απόγευμα συνελήφθη έξω από το σπίτι του ένας 50χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής στίβου, για τον οποίο υπήρχαν καταγγελίες πως ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.


Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο καταγγελίες από δύο 14χρονα κορίτσια πως ο 50χρονος άνδρας είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.


Όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε μέσα στο σπίτι του στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και παρουσία του εισαγγελικού λειτουργού, άρπαξε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Άμεσα, οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθει σε χειρουργική επέμβαση.


Όπως ανακοινώθηκε και απο την Αστυνομική Διεύθυνση


"κρατείται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ύστερα από ΄Ενταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ρεθύμνου, ένας 50χρόνος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.
Οι πράξεις αυτές συνέβησαν, σύμφωνα με μαρτύριες ανήλικων κοριτσιών την τελευταία διετία στο Ρέθυμνο.
Ο 50χρόνος κατά το χρόνο σύλληψης του, παρουσία του κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται.
Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου."


Οι γιατροί πάντως χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες για την πορεία της υγείας του 50χρονου καθηγητή, ο οποίος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου