Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ


Αγνωστος έσφαξε αγόρι 2 ετών και πυροβόλησε τον 35χρονο πατέρα του

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών άγριας δολοφονίας ενός 35χρονου από την Αλβανία και του 2χρονου γιου του στην Καλαμάτα. Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον πατέρα και έσφαξε με μαχαίρι το παιδάκι. Τους είχε στήσει παγίδα, αφού, όπως έγινε γνωστό, τους κάλεσε να πάνε από την Κυπαρισία στην Καλαμάτα.

 Το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν διερχόμενος εντόπισε ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αριος του Δήμου Καλαμάτας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, ανέσυραν το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν νεκροί, ο 35χρονος και το δίχρονο παιδί.
Οπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και ο ανήλικος βαθύ τραύμα στο λαιμό.
Κατά την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο δράστης πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο τον πατέρα και έσφαξε με μαχαίρι το παιδάκι του. Στο σημείο του φόνου βρέθηκε ένας κάλυκας από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 35χρονος εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές στο χωριό Πλατύ. Μάλιστα, ασχολείτο και με τις ιπποδρομίες που γίνονται στην περιοχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ημέρα του φόνου άγνωστος του τηλεφώνησε να πάει στην Καλαμάτα και όταν έφτασε στο σημείο που βρέθηκαν τα πτώματα, πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα και έσφαξε με μαχαίρι το αγόρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου