Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ


Επίθεση με γροθιές δέχτηκε ο Νίκος Σειραγάκης! – Κρίθηκε προφυλακιστέος

 

 

 20:20: Πριν από λίγο τελείωσε την απολογία του ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης, στον οποίο κατά την αποχώρηση του επιτέθηκε με γροθιές οργισμένος ο …καφετζής του Δικαστικού Μεγάρου! Ο Σειραγάκης ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτιρίου. Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή των κατοίκων της πόλης του Ρεθύμνου και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει ο νερό στον 47χρονο.

Ο καφετζής επιτέθηκε στον κατηγορούμενο μόλις τον αντίκρισε και πρόλαβε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο, σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον συλλάβουν!
Ο Σειραγάκης κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο Σειραγάκης, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, θα κρατηθεί απόψε στο Ηράκλειο και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί.
16:36: Πριν από λίγα λεπτά οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ρεθύμνου ο Νίκος Σειραγάκης από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων όπου κρατούνταν για λόγους ασφαλείας.
Ο 47χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, θα ισχυριστεί σύμφωνα με πληροφορίες πως πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή, ενώ θα ζητηθεί σύμφωνα με τον δικηγόρο του η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου