Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ


Τον δικό της "σταυρό" κουβαλά η οικογένεια του Σειραγάκη!

 

Θύματα της δράσης του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη δεν έχουν πέσει μόνο τα παιδιά Ρεθυμνιωτών αλλά και η ίδια του η οικογένεια που ζει μία ασύλληπτη τραγωδία.
Σύμφωνα με τις  πληροφορίες, η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του, έχουν φύγει από το Ρέθυμνο. Κανείς δεν γνωρίζει πότε και εάν θα επιστρέψουν.
Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή συνέστησε στην μητέρα να μην πάει τα παιδιά της στο σχολείο, υπό το βάρος των καταιγιστικών αποκαλύψεων.
Ο δικηγόρος της, Ανδρέας Αργυρόπουλος, μιλώντας στην «Π» επισήμανε ότι η γυναίκα παλεύει να προστατεύσει και να επιστρέψει στην κοινωνία τα δύο παιδιά της. Το πρωί της περασμένης Δευτέρας ασκήθηκε η αγωγή του διαζυγίου λόγω του ισχυρού κλονισμού που υπέστη από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.
Το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου οπότε και αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στο υπνοδωμάτιο τον σύζυγο της με δύο 13χρονους, κατέρρευσε ο κόσμος της.
Μέχρι τότε, δεν είχε την παραμικρή υποψία για την ανίερη δράση του 47χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας δεν είναι ακόμα σε θέση να συνειδητοποιήσει τουςλόγους για τους οποίους η μητέρα του ζήτησε διαζύγιο από τον 47χρονο.

Την ίδια ώρα, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει επαφές με δικηγόρους από κάποιες οικογένειες ανηλίκων προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του Σειραγάκη.
Εν τω μεταξύ, επί μήνες παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί το 47χρονο προπονητή ο οποίος χθες, οδηγήθηκε στις Δικαστικές Φυλακές Τρίπολης, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ'εξακολούθηση.

Πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου