Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝΣε απίστευτες και ντροπιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου μιλώντας στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής, ύστερα από καταγγελίες υποψήφιας σε διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος.


Όπως κατήγγειλε η εν λόγω υποψήφια, οι υποψήφιες του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού αναγκάστηκαν χωρίς προηγουμένως να το γνωρίζουν από την προκήρυξη σε υγειονομική εξέταση.


Στην εν λόγω εξέταση οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να γδυθούν ενώπιον της υγειονομικής επιτροπής που απαρτιζόταν από άνδρες γιατρούς και μία γυναίκα. Η γυναίκα γιατρός αφού τις ακροάστηκε αποχώρησε από την αίθουσα.

Στη συνέχεια και ενώ ήταν γυμνές οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να κάνουν κάμψεις, κουτσό και να τρέχουν μέσα στην αίθουσα υπό τα βλέμματα όλης της επιτροπής και των συνυποψήφιων τους και υπό τα σεξιστικά σχόλια μάλιστα των γιατρών.

Η Βουλευτής τόνισε ότι εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες τίθεται θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης και βάναυσης προσβολής της προσωπικότητας των υποψηφίων και ζήτησε την άμεση διερεύνηση τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου